23 januari 2025
Sallandse kiezeltjes, Zachte chocolade met een geleurd suikerlaagje er omheen verpakt in een zakflesje.Een leuk kadootje en KEI lekker! Ook nieuw in de bonbonvitrine is de Dubai bonbon, met een vulling met pistache en amandelen. |
Keukengerei! Het lekkerste zit onderin. Want hoe krijg je nou het onderste uit de fles, met het alleen leeg knijpen van de fles blijft er toch nog wat vla of yoghurt achter. Daar is een oplossing voor namelijk de ouderwetse flessenlikker waarmee u op een eenvoudige manier de laatste restjes uit flessen kun schrapen. De flessenlikkers zijn bij ons te verkrijgen en je kunt ze vinden in de vitrine tussen de flessen vla! En heeft u nog een appeltje te schillen, we hebben ook hele fijne scherpe keukenmesjes om uw fruit en/of aardappels mee te schillen. Deze mag zeker niet ontbreken in uw keukenla. |
Elke dag weer het zelfde verhaal, wat eten we vanavond…tja. Wat dacht u van een heerlijke aardappel gehaktschotel, (De ingrediënten met een * er achter zijn te verkijgen in de Landwinkel) Aardappel gehaktschotel voor 2 personen:Ingrediënten500 gram Bildtstar* 1 winterpeen* 1 ui* 3 tomaten 2 tenen knoflook* 2 takjes tijm 2 takjes oregano 2 takjes peterselie 200 gram gehakt* 1 runderbouillonblokje 250 ml tomatensaus Handje geraspte kaas Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil de aardappelen en snijd in dunne plakjes. Snijd de ui, tomaten, wortel en knoflook in kleine stukjes. Bak het gehakt en voeg daarna de kruiden en groenten toe. Bak dit een minuut of 5 en voeg dan de tomatensaus, 100 ml water en het bouillonblokje toe. Laat 15 minuten pruttelen. Verdeel de helft van de aardappelschijfjes in een ovenschaal. Verdeel de helft van de saus erover, daarna een laag aardappelschijfjes en dan de rest van de saus. Strooi de geraspte kaas erover. Zet 30 minuten in de oven.Eetsmakelijk |